donderdag 1 december 2016

hornbach folder

hornbach folder Hier vindt u de actuele project genaamd directories van Hornbach te vinden. U kunt onze brochure te kunnen bekijken of download de map van uw keuze! Hornbach - DIY project online winkel.

Boek Hornbach en informatie op te slaan. DIY uitnodigingen. Hornbach bieden deze week. Hornbach handhaaft zijn eigen. Alle rekeningen die momenteel in Hornbach flyer wagen wandelaars nieuwste Hornbach. Zie de flyer gegeven mogelijkheden walker auto deze week en vinden in Hornbach winkel te openen tijden. Hornbach in Kerkrade | Flyer wagon wandelaars en de huidige kortingen

Hornbach bouwmarkt keten in Duitsland aanbieden van home improvement en doe-het-zelf-apparatuur. In maart 2014 was 21% in handen is Kingfisher PLC, een Brits bedrijf, is het JOC wie de eigenaar van B & Q en Castorama doe-keten aangesloten. Kingfisher verkopen beneden belangen, zoals het plan ook uitgebreid naar nieuwe markten die letterlijk overal zou zijn Hornbach was. Kingfisher SE gelanceerd vanaf haar Screwfix winkels in Duitsland en Brico Depot winkels in Roemeniƫ, waar Hornbach opereert.

Vult hij wil dat de fiscale jaar 2007/2008 de nettowinst met 24% aanbiedingen gedaald tot 48 Mio. € nadat het bedrijf meer uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels.