dinsdag 6 december 2016

zeeman folder

een compleet overzicht van de nieuwste Mariner folders. Eerder deze week, folders, reclame is een actief zeiler? Alle online brochures. Sailor map Nieuwe winkels zeeman zeeman Flyers Flyers Flyers laatste alle navigators. Bekijk de openingstijden van de week en vind de Zeeman winkel brochures.

Sailor Flyer online. Bekijk de laatste Mariner directory en mis niet meer dan een voorstel. Controleer ook de openingstijden van de Zeeman winkel in uw buurt. De matroos - zeeman folder u bent de laatste van de aandelen en het aandeel is een matroos, kunt u de nieuwste brochures en promotionele brochures matroos matroos Butler Winkels vind Vertaal deze pagina.

Zeeman en meer dan 1.250 vestigingen in Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Frankrijk en Luxemburg is een winkelketen.

Jan Zeeman en de eerste winkel geopend in maart 1967 te Alphen aan den Rijn. Het was een beetje een supermarkt kast, evenals de impact zo snel opende een tweede locatie. aanbiedingen distributiecentrum in Alphen aan den Rijn.

In 1999, uit handen van voormalig directeur Paul Kijkshop Schouwenaar, Jan Zeeman dag-tot-dag organisatie. Dit liet het bedrijf in september 2006, maar na Bart Karis met ingang van januari 2007, de matroos is nog steeds de eigenaar van het bedrijf.