maandag 13 februari 2017

jumbo doetinchem folder

Nederlandse supermarktketen Jumbo Jumbo Groep Holding BV, eigendom van de Stichting gehouden Holding Group. In de periode van 2005 tot 2012, Jumbo werd de tweede grootste supermarktketen in Nederland. jumbo doetinchem folder Het werkt (met inbegrip van de bouw van de grote distributiecentra) onder 60.000 personen in 2017 |. georganiseerde beweging groeide snel na de aankoop van supermarktketen Super de Boer en C1000., maar als één Kingsalmarkt Amstelveene.

Nederlandse supermarktketen Jumbo Jumbo Groep Holding BV, eigendom van Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep.

Jan en Anita Meurs begon 18 oktober 1979 huiskerk in Lourdes Plaza 10 Tilburg Jumbo supermarkt. naam van concurrent Jumbo klasse in Van Tilburg, Torro. Jumbo oprichters wilden een naam die meer Torro (stier) was: Jumbo, de olifant. Torro riteloang 90 ging naar Ed en Konmar. Het werd voltooid oorspronkelijk Groothandel voedsel, opgericht in 1921 in Veghel. In 1983 groothandelaar kopen riteloang Yumbo supermarkt in het Lourdes gebied van Jan en Anita Marsa. Ze klommen snel dozijn Jumbos provincie Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

waarvan delen zijn nog steeds eigendom van de familie-activiteiten, aanbiedingen na Charles en zijn drie kinderen, Frits Van Eerd, Colette Cloosterman-mail en Monique Groenewoud van Eerd.